Mikor ajánlott a kosaras emelő bérlés?

Sok olyan munkára kerülhet sor, amelyek elvégzéshez közel sem elég a létra jelenléte. Amikor az állványrendszer építése és használata túl sok logisztikát igényelne, akkor kerülhet szóba a kosaras emelő bérlés. Ez a berendezés képes akár 18 méter magasságba eljuttatni a dolgozót. Milyen területen lehet kihasználni a képességeit? Fakivágásnál, homlokzatok szigetelésénél, felújításnál, ablakok tisztításánál, közvilágításnál vagy klímaszerelésnél.

Nemcsak szabadban, hanem gyakran zárt terekben, nagy belmagasságú csarnokokban, raktárakban ugyanúgy megfelelő lehet a kosaras emelő bérlés. Voltaképpen egy utánfutóról van szó, amit egyszerűen lehet mozgatni és a kezelésében profi személyzet segít. A berendezés 220 kg terhelhetőséggel bír. Ez 200 kg, amennyiben 8 méteres, illetve 80 kg 10,5 m oldalkinyúlás esetén.

A saját Honda áramfejlesztőről működő berendezés nem igényel hálózati csatlakozást. A kosaras emelő bérlés egyszerűen elvégezhető, aminek részleteit megtalálja bárki a klimaman.hu weboldalon. Történjen a munkavégzés fokozott biztonságban profi technikával!