Mihez passzol a női sportcipő?

Ha mindig a kényelmet helyezed az első helyre, akkor biztosan kétszer is meggondolod, hogy milyen lábbelit vegyél. A női sportcipő lényege, hogy stílusosan, de mindig kényelmesen hagyd el a lakást és az egész napos mászkálást, vásárlást, de a munkát is könnyedén kibírd.

Sokszor azonban a túlzott kényelem olyan esztétikát okoz, ami nem illik minden ruhához, úgyhogy előbb vagy utóbb kompromisszumot kell kötnöd. Tegyük fel, hogy egy színes, őszi ruhába akarsz elindulni, de nem tudod, mivel kombinálhatnád. A sportcipőkön belül kipróbálhatnád a tornacipőt, ami nemcsak nadrághoz, hanem szoknyához is tökéletesen passzol.

Persze bakanccsal vagy edzőcipővel is felveheted, mivel az utóbbi két évben teljesen visszajöttek a divatba, úgyhogy senki sem fog furcsán nézni rád az utcán. Természetesen mindig dönthetsz úgy, hogy nem foglalkozol a többiekkel és azt veszel fel, amihez éppen kedved van. A női sportcipő előnye, hogy szó szerint mindenhez passzol, úgyhogy érdemes legalább egyet tartani belőle otthon.