Mi fán terem a számfestés?

Mindenki gondolt már arra, hogy milyen jó lenne művészi hajlammal rendelkezni és megtanulni rajzolni. Számukra most jó hírünk van, mivel éppen ezért született meg a számfestés. Mit jelent ez a kevésbé ismert kifejezés? Talán a mobiltelefonos applikációkban már találkoztunk olyannal, hogy egy kép különböző részekre volt felosztva, nekünk csak rá kellett kattintani.

Nos, nagyjából ugyanerről van szó, csak kattintás helyett mi fogjuk megfesteni a képet. Az általunk kiválasztott formák, rajzok előre ki vannak nyomtatva a lapon, és minden rész szín szerint van felosztva. Ezek a színek egy bizonyos számot kapnak, értelemszerűen egy szám csak egyetlen színt képviselhet. Innentől kezdve nincs más dolgunk, mint kikeverni az aktuális színt és lefesteni az ahhoz tartozó számmal rendelkező részeket.

Nem kell arra figyelnünk, hogy milyen lesz a végeredmény, hiszen a számfestés igazi profivá varázsol mindenkit. Csak arra ügyeljünk, hogy ne nagyon menjünk ki a vonalak mögül, hogy még teljesebb és tökéletesebb eredményt kapjunk!