Mi az Aviva torna lényege?

A helyes táplálkozás nem elegendő egy egészséges szervezet fenntartásához, ehhez még társítani kell a rendszeres mozgást vagy tornagyakorlatokat. Ennek érdekében érdemes a tréner tanácsait megfogadni és a segítségét igényelni. Szabó Kitti Aviva torna oktató szerint a módszer lényege, hogy „elősegítse a női szervek működését és a test öngyógyító folyamatainak a beindítását”. Fontos, hogy az ember megismerje és elfogadja saját testének működését és kapcsolatot teremtsen vele.

A különleges lazító és összezáró gyakorlatok révén, a szerveket megmozgatja és ezáltal elkezdődik a gyógyulási folyamat. A comb közepétől a köldökig minden izmot érint, ezáltal serkenti a vérkeringést és a hormonszintet is normalizálja. Megoldás lehet azoknak, akik nőgyógyászati, urológiai vagy meddőségi problémákkal küzdenek. Férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt.

Ezt a tornát Aviva Gabriella Steiner fejlesztette ki, aki szeretne útmutatást adni arra, hogyan kell egy kis odafigyeléssel a szervezetet egészségesen tartani és megelőzni a különböző betegségektől. A mozgás mellett, még a helyes légzés és a táplálkozás is hozzátartozik. Ahhoz, hogy minél hatásosabbá váljon az egész, személyre szabott tanácsokkal is ellátja az igénylőket. Komplex gyakorlatokkal, mint a medence és csípőmozgások, akupresszúrás pontok nyomogatásával átmozgatják az egész izomzatot, ami pozitívan hat az egész testre.

A rendszeres Aviva tornával egyensúlyba hozható a hormonháztartás, a pajzsmirigy normál működése is javul, enyhíti a menstruációs fájdalmat, a menopauza által okozott kellemetlen tüneteket is orvosolja. Nagyban hozzájárul a nőgyógyászati műtétek utáni rehabilitáció sikerességében. Az egyes gyakorlatokkal, a terhességgel járó vizelet vesztésének enyhítésére is sikeresen alkalmazható. Hormonális alapon lerakodott súlyfelesleg leadásában is segít. Ha Önt is érinti a fent említett probléma valamelyike vagy csak szeretne törődni az egészségével, akkor jelentkezzen a tanfolyamra, az oldalon megadott telefonszámon!