Mi alapján érdemes nyugdíjbiztosítást választani?

A nyugdíjas éveink anyagi részét fiatal korban, hosszú évek alatt tudjuk csak biztosítani, ha ezt nem tesszük, egy bizonyos kor után már lehetetlen lesz. Nem elég a több évtizedes munkaviszony után az államtól kapott időskori járulék, amivel sokan tisztában vannak, ezért a nyugdíjbiztosítás nyújtotta megoldás felé orientálódnak. Biztosítás kötés előtt több ok miatt is érdemes nyugdíjbiztosítás kalkulátort használni.

A nyugdijbiztositas.com weboldalon felfedezhető kalkulátor alkalmazásával 20 pénzintézet 32 nyugdíjcélú megtakarítási megoldásának összehasonlítására van lehetőség. Ezek közé tartozik a CIG Pannónia, a MetLife, a Signal Iduna, a Generali Biztosító, valamint az Union. Igazán egyszerű használni ezt a nyugdíjkalkulátort, nem szükséges hozzá nagy számítógépes ismeret. Segítségével kiválaszthatjuk a számunkra legelőnyösebb biztosítást, amit hosszútávon tudunk fizetni.

Teremthetünk egy olyan jövőt időskorunkra, amikor nem jelent problémát a számláink kifizetése, a gyógyszereink megvásárlása, ha pedig jól gazdálkodunk a majdani jövedelmünkkel, akkor még nyaralásra és kulturális programokra is futja majd belőle. Minden nyugdíjas gondol a gyermekeire, unokáira, őket is szeretnék valamennyire segíteni, hiszen tudják, hogy a fiatalok élete manapság egyáltalán nem könnyű. Sajnos, az állami nyugdíjak nem biztosítanak emberhez méltó megélhetést az időseknek és ez valószínűleg a jövőben sem változni fog.

A nyugdíjas éveink anyagi alapjait most szükséges kialakítanunk, ameddig aktívak vagyunk és tudjuk fizetni a biztosítást. Viszont nem mindegy, hogy milyen összeget kell kiadnunk erre a célra havonta, illetve az sem, hogy a kiválasztott biztosítás milyen szolgáltatásokat nyújt. Az említett weboldalon található nyugdíjkalkulátor megmutatja nekünk a legjobb megoldást, ezért feltétlenül érdemes használni, mielőtt valamelyik biztosítás mellett döntünk. Ugyancsak ezen a portálon tudjuk megkötni a szerződést, alig néhány perc alatt. Vegye igénybe a kalkulátort, hogy az ideális megoldást választhassa!