Metaxa a magyar összejövetelekre is

A görögök nagyon tudnak mulatni, amihez bizonyára hozzájárulnak az egyedi, saját készítésű italaik is. Amennyiben nincs lehetősége a Metaxa, az Ouzo és a Mythos cseppjeit autentikus környezetben megkóstolni, akkor érdemes legalább otthonra beszereznie egy-két üveggel, hogyha a görög vendégszeretetet és vidám szemléletmódot nem is tudja megtapasztalni, legalább a különleges nedűik nyújtotta élményt megtapasztalhassa, akár többedmagával is.

Amit mindenképpen ajánlunk, hogy kerüljön be az otthoni bárszekrénybe, majd az ünnepi asztalra vagy csak úgy egy hétvégén a családi ebéd mellé felszolgálásra a Metaxa, akár többféle változatban is. Ez az egyik legjellegzetesebb és legismertebb ital a Földközi-tengerpartján.

Magyarországon is elérhető különféle verziókban, például a premiumitalnagyker.hu oldalon, aminek a neve szintén arról árulkodik, hogy a Metaxa egy kiváló nívót képviselő itóka. Itt 12 féle termék közül válogathat, amelyek között különféle kiszerelésben, díszdobozban és limitált szériás üvegben is szerepel a Metaxa egy-egy típusa.

Válassza ki, hogy melyiket szeretné az asztalra tenni a családi, baráti összejövetelek alkalmával vagy melyiket adná szívesen ajándékba valamelyik családtagjának, üzleti partnerének és rendelje meg bátran, mert garantáltan mindegyik be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.

Azért, ha egyszer lesz rá alkalma, hogy a homokos tengerparton kortyolgasson el 1-2 pohárral valamelyik Metaxa variánsból, akkor ne hagyja ki, mert a környezet és a görög mentalitás egyértelműen hozzá fog adni még az élményhez!