Mennyire biztonságos a fogzás kesztyű?

Miután sikerült kiélvezniük a gyermek életének első hónapjait, a szülőknek az első fogacskák kibújását segítő kellékeket kell vásárolniuk. Sokan azt gondolják, hogy felesleges bajlódni ezekkel a termékekkel ilyen korán. Sok fogorvos ajánlása szerint, a fogzás kesztyű beszerzése már 3 hónapos kor után is időszerűvé válhat, mivel a fogak lassan elkezdenek kifelé bújni, az íny masszírozása pedig segít enyhíteni a hirtelen megjelenő kellemetlen érzéseket. Lássuk mit biztosít ez a szerény eszköz a kicsiknek! Először is a fájó íny masszírozását.

Másodszor eltereli a figyelmét, ami az idegességet is megszünteti. A fogzás kesztyűn kívül, léteznek olyan folyadékkal ellátott modellek, amelyek lehűtik az irritált területeket és eltávolítják a duzzanatokat. Persze a pozitív érzelmekről sem szabad megfeledkezni. A szilikon anyagból készült rágókákat tartják a legnépszerűbbnek és a gyermekek szempontjából a legbiztonságosabbnak. Nincs utóízük és a rugalmas kialakításuk megakadályozza az alakvesztést vagy a fogzás kesztyű egy részének leharapását.

Divatos és kényelmes pelenkázó táska

A modern anyák aktív életmódot folytatnak és az év bármelyik szakában sétálnak a babával. Ez helyes hozzáállás, mert a kicsiknek látniuk kell, milyen csodálatos világ van körülöttük és mennyi érdekes dolog vár rájuk. Ha Ön is az aktív anyukák egyike, akkor a tágas pelenkázó táska az, amire szüksége van. Természetesen ebbe nemcsak pelenkákat, hanem egyéb apróságokat is elhelyezhet. Egy ilyen kellék kiválasztása sokak szerint nem lesz nehéz, mert csak néhány kritériumnak kell megfelelnie. Ez a tág kialakítás, a könnyű súly és a kényelmes viselet.

De vajon tényleg minden olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik? Valójában nem! Meglehetősen nehéz kiválasztani egy pelenkázó táskát, mivel sok nem rendelkezik elég zsebbel. Nagyon fontos viszont, hogy a pelenkákat, a csereruhákat és más apró kellékeket el tudjuk helyezni, mert ezek nélkül a baba egyszerűen nem boldogulhat egy hosszabb séta során. Sok anyukának nemcsak a méret és a kényelem, hanem a pelenkázó táska megjelenése is mérvadó tényező a vásárlásnál.