Mennyibe kerül egy szürkehályog műtét Budapesten?

Az egészségünk nem képezheti alku tárgyát! Ha komolyabb problémával állunk szembe, mint például a szürkehályog, a lehető legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal szakorvoshoz fordulunk. Az említett látószervi megbetegedés ugyanis nem tűnik el magától, sőt, az orvostudomány jelenlegi állása szerint, gyógyszeres kezelés sem létezik rá. A gyógymód egyedüli útja a lézeres szemműtét. Milyen árakkal kell számolnunk?

Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak a szürkehályog műtétek Budapesten, akkor egyszerűen kattintson a www.drnagymihaly.hu linkre! A honlap mögött álló kiváló renoméval, komoly szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szemész szakorvos és szürkehályog specialista, Dr. Nagymihály Attila nemcsak a kezelések díjaival kapcsolatosan nyújt részletes felvilágítást, de bármilyen kérdésünkre mélyreható válasszal szolgál. Árak menüpont alatt nemcsak magának a lézeres szemműtétnek a pontos díját tudhatjuk meg, de az egyes műlencsetípusok áráról is tájékozódhatunk.

Az alkalmassági vizsgálat a lézeres szemműtét esetén költségmentes, csakúgy, mint az első két kontrollvizsgálat. A Budai Szemészeti Központ jóvoltából, most módunkban áll egy 200 ezer Ft értékű utalványt is igényelni, amit a Z FEMTO 7D lézeres szeműtét esetén használhatunk fel. Fontos azonban tudni, hogy a szóban forgó kupont más kedvezménnyel nem lehet kombinálni, az kizárólag az imént említett műtét esetében használható fel, készpénzre nem váltható be.

A minőségi szolgáltatás, amit a pénzünkért cserébe kapunk, felbecsülhetetlen értékű, hiszen magát a látásunkat kapjuk vissza, az alig 10 percig tartó, fájdalommentes lézeres beavatkozással. A www.drnagymihaly.hu weboldalon arról is tájékozódhatunk, hogyan rendezhetjük a számlánkat. A fizetési módok szintén roppant rugalmasak. A lehetőségeink szerint, fizethetünk bankkártyával, de készpénzzel is. Természetesen módunkban áll akár egészségpénztári kártyával is rendezni a számlánkat. Erről részletesen a www.drnagymihaly.hu linkre kattintva olvashatunk.