Megbízható és kiemelkedő teljesítményű Steyr traktor eladó

1947. szeptember 29-én egy új korszak kezdődött a traktorgyártásban. Ekkor került az első Steyr traktor eladó sorba az ausztriai St. Valentin-ban. A vállalat kezdetben kompakt és alacsony lóerős erőgépeket épített a kisvállalkozásoknak, de a gyártási technika fejlesztésével és a gazdaság fellendülésével nőtt a nagyobb teljesítményű munkagépek iránti kereslet.

A traktorokon kívül, a cég különféle felszereléseket is kínál. 1963-ban az osztrák cég bemutatta az első homlokrakodóit is a nagyközönség elpt, amit a gazdálkodási igényekhez igazítottak, így a vásárlók mindig elégedettek lesznek az eredményekkel.

A homlokrakodók, amelyeket kifejezetten a Steyr traktor eladó modelljeihez fejlesztettek ki, nagyteljesítményű eszközök, amelyeket kiváló reakcióképesség jellemez. A Steyr traktor eladó modelljei között, manapság különösen népszerű a Plus és az ahhoz tartozó 760 sorozat. 2012-ben bemutatták ezt a környezetbarát és innovatív mezőgazdasági haszongépet, ami összesen 9 tartály konténerrel van felszerelve, a testbe beépített 300 liter kapacitással.

A St. Valentin településen lévő gyárban, ahol a Steyr traktor eladó darabjait több mint 70 éve gyártják, különös figyelmet fordítanak a minőségre és a biztonságra, valamint a munkavállalók lehető legjobb minőségű betanítására, továbbképzésére. Az ott gyártott munkagépek teljesítménye 56 és 228 LE között mozog. Ezek nagyrészt exportra kerülnek. A vállalat éves termelése körülbelül 10 500 Steyr traktor eladó darabját foglalja magába, 8 különféle sorozatban.