Még mindig versenyképes a napelemes közvilágítás ár

Most, amikor mindenki az emelkedő energiaköltségekre panaszkodik, a fotovoltaikus lámpák ideális alternatívát jelentenek az esték megvilágítására a kertben, a teraszon vagy az utcán. A napelemes közvilágítás ár nem jár az egekben, a rendszer könnyen telepíthető és ami csak hab a tortán, hogy környezetbarát is.

A napelemes kandeláber egyik legfőbb előnye az alacsony ár és a függetlenség. Bekapcsol, amint felkel a Nap, még akkor is, ha felhős az idő és az elraktározott fényt akkor bocsátja ki, amikor besötétedik.

Amikor pedig nem tartózkodunk otthon, egyszerű be- és kikapcsoló gombbal vezérelhetjük. Nincs szüksége áramra ahhoz, hogy ünnepi vagy romantikus hangulatot teremtsünk a kertben vagy a teraszon. Nem kell drága telepítési munkálatokat végezni, sem a csúnya kábeleket elrejteni.

Milyen típusú napelemes kandelábert válasszunk?

Az elmúlt években a napelemes lámpák típusai megsokszorozódtak. Ezek világa rendkívül változatos. Bárhol elhelyezhetőek a kertben vagy a teraszon. Számos dekoratív és funkcionális alkalmazás közül választhatunk.

Egy napelemes kandeláber hangulatos megvilágítást biztosít a kerti bútorok körül vagy egy szép bokor mellett és lágy fényárban fürdeti a kültéri területet. A szolár eszközök mind ugyanúgy működnek. Mi döntjük el, hogy nagymértékben szeretnénk-e megvilágítani a kertet vagy egyszerűen csak fénypontokat akarunk beállítani, hogy kiemeljünk egy adott bokrot, fát, dísztárgyat.

A napelemes kandeláber a zöldövezet ékessége

A kert kivilágítása több szempontból is előnyös. A napelemes kandeláber sokféle kialakításban, méretben és színben érhető el. A telepítése egyáltalán nem bonyolult, így bárki gond nélkül belevághat a feladatba.

Tudni kell, hogy nincs szükség hatósági engedélyre ahhoz, hogy elhelyezhesse a kertben vagy az udvaron. Az energiát a napsugárzásból nyeri, ami azt jelenti, hogy teljesen költséghatékony. Nem fogyaszt elektromos áramot, ami az egyik pozitívuma.

A napelemes kandeláber sötétedéskor automatikusan bekapcsol. Azonnal teljes fényerővel világít és egyáltalán nem vibrál. Egyes változat mozgásérzékelővel is rendelkezik, ami a biztonsági funkciókat látja el. A környezettudatos megoldások nagyon népszerűek napjainkban.

A berendezés alkalmazásával 10 év alatt 2-3 tonnával csökkenthető a széndioxid-kibocsátás. A napelemes kandeláber élettartama elérheti az 50 000 üzemórát, ami folyamatos működés esetén 15 évet jelent. Az ára egyáltalán nem alacsony, hiszen a minőséget meg kell fizetni, de a befektetett összeg néhány éven belül megtérül.

Egyre megfizethetőbbé válik a napelemes közvilágítás ár

Az AM TECHNIK Kft. a hatékony és környezetbarát kültéri világítás forradalmi megoldásait kínálja. A termékeket az iparág vezető gyártói fejlesztették ki és úgy tervezték, hogy kiváló minőségű világítást biztosítsanak, miközben csökkentik az energiafogyasztást. A szolár lámpák a beépített napelemen keresztül hasznosítják a Nap energiáját, lehetővé téve az autonóm működést.

Nincs szükség külső áramforrásra vagy bonyolult vezetékezésre, így a telepítés gyerekjáték. Az intelligens érzékelő technológiának köszönhetően, a lámpa automatikusan bekapcsol alkonyatkor és kikapcsol hajnalban, biztosítva az optimális energiafelhasználást egész éjszaka.

A termék középpontjában a tartósság és a stabil teljesítmény áll. A kiváló minőségű anyagok és fejlett technológia felhasználásával gyártott napelemes utcai lámpa úgy készült, hogy ellenálljon a legmostohább időjárási körülményeknek és egész évben megbízható megvilágítást biztosítson.

A karcsú és kompakt kialakítás zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen kültéri környezetbe, így sokoldalú világítási megoldás különböző alkalmazásokhoz, például utakhoz, utcákhoz, parkokhoz, játszóterekhez és így tovább.

A versenyképes napelemes közvilágítás ár és a kivételes ügyfélszolgálat révén, az AM TECHNIK évek óta az ügyfelek megbízható partnere a fenntartható és jól megvilágított környezet létrehozásában. Válassza a cég termékeit bizalommal és tapasztalja meg a megbízható, energiahatékony és költséghatékony kültéri világítás előnyeit!