Még mindig cikinek számítanak a bevásárlókocsik?

A boltban használt műanyag zacskók ideje lejárt. Idén már a bevásárlókocsik sem okoznak szégyenérzetet, mivel nagyszerű megoldást jelentenek a gyalogosan közlekedőknek. Sokszor hajlamosak vagyunk újabb és újabb zacskókat kérni, amelyek nemcsak hamar elszakadnak, de még a környezetünket is károsítják.

Az autósok talán élveznek némi előnyt, csupán nagyobb táskákra van szükségük és a csomagtartó helyettük cipeli a megvett termékeket. Azonban, amikor gyalog megyünk el a boltig, nem szeretünk cipekedni. Szerencsére ezt a kerekek segítségével is megoldhatjuk úgy, hogy nem kell megerőltetnünk magunknak.

Ráadásul zacskóra sem lesz szükségünk, hiszen a kosárból egyenesen a bevásárlókocsiba tudjuk pakolni a kisebb-nagyobb termékeket. Fontos, hogy mindig alulra kerüljenek azok, amelyek nem fognak eltörni vagy nagyon nehezek, így otthon sem kell elbúcsúzni a megvett kenyértől vagy paradicsomtól. Vannak kisebb és nagyobb méretben kapható bevásárlókocsik, így érdemes előtte elgondolkodni, hogy milyen gyakran megyünk vásárolni.