Mátra szállás kedves tulajdonosokkal

Friss levegő, izgalmas programok és kedves vendéglátók. Ez csupán néhány azon pozitív tulajdonságok közül, ami a Mátra szállás kínálatát megkülönbözteti a többi hazai vendégház jellemzőitől.

De még nem is ejtettünk szót az itt található sípályáról, felvonóról és az annak helyet adó kalandparkról, ugyanis mindezek csupán egy karnyújtásnyira vannak a Kétkerék Vendégházat választó pihenni vágyóktól. Ezek a páratlan látványosságok évek óta turisták ezreit vonzzák az Északi-középhegység területére és ennek okán a Mátra szállásaiba. A rendezett és hangulatos Kétkerék Vendégház barátságos szállásadói küldetésüknek tekintik, hogy a vendégeik elégedetten távozzanak és hazaérve bátran ajánlják az ismerőseiknek is. Az előzékeny, segítőkész Orsi és Zsolt igyekszik mindenben a bérlők kedvére tenni.

Erről árulkodnak a kellemes megjelenésű és tiszta szobák is. A zavartalan pihenésre vágyóknak nem is érdemes az idejüket vesztegetni a Mátra szállásainak tanulmányozásával, hiszen a Kétkeréktől jobbat aligha találnak!