Makita sövényvágó a bokrok karbantartásához

A rendszeresen gondozott gyeptakarón túl, nem csupán a fákra kell külön figyelmet fordítanunk, például gyakori metszésével, mert ott vannak a kisebb méretű bokrok is, amelyek szintén rászorulnak a karbantartásra. Ebben a feladatban a Makita sövényvágó nélkülözhetetlen segédeszköz.

Bár elővehető a metszőolló is, de azzal nagyon lassan tudunk csak eredményt elérni, így jobb megkímélni magunkat a fáradtságtól. A kifejezetten erre a célra kialakított szerkezetek ugyanis hihetetlenül gyorsan ellátják a feladatukat. A kétoldalas vágóéllel rendelkező Makita sövényvágó percek alatt elvégzi azt, ami kézi szerszámokkal sok órába telne.

Mivel egyértelműen éles eszközökről van szó, így sérülést okozhatnak, tehát a figyelmes használat elengedhetetlen. A tervezők is törekedtek arra, hogy fokozzák a biztonságot minden szempontból. A Makita sövényvágó egyértelműen olyan munkatárs, ami minimális gondozás mellett kihozza magából és minden helyzetből a maximumot. Ha kedvezni akarunk a növényeinknek és magunknak, akkor érdemes ebbe a készülékbe fektetni.