Magyarországon is sikernek örvend a Redmi Note 11 széria

A Xiaomi brand a Redmi Note termékcsaláddal indult világhódító útjára. A telefonok világában a középkategória verhetetlen bajnoka a Redmi Note 11 széria. Mindezt igazolja az a szimpla adat is, hogy ebből több mint 200 millió darab kelt el a megjelenése óta. Mindez persze nem lett volna elérhető a magas szinten tartott nívó és persze a reális ár/érték arány nélkül.
Tökéletes választás mindenkinek a Redmi Note 11 széria bármelyik modellje akkor, amikor a legtöbbet akarja kihozni a pénzéből az ember. Nyilván a kedvező ár nem csupán a régebbi típusokra igaz. A gyártó 2022-ben is gondoskodott a legújabb modellekről. Nem meglepő módon, a kimagasló felszereltségű készülékek most is reális áron vehetők meg.

A Redmi Note 11 széria négy változatának lehet örülni idén. Annyit tudniuk kell a hazai vásárlóknak, hogy Magyarországon első körben csak a két alapkiadás lesz kapható, később viszont érkeznek a jól megszokott Pro változatok is. Még több infót lehet találni a mobilcorner.hu weboldalán. Érdemes ellátogatni ide annak, aki komolyan fontolóra vette a telefon megvételét.