LOGICO Primo minőségi kialakításban

A legjobban játszva tanulnak a kicsik, hiszen a játék aktiválja az érzékeket, szórakoztató és elősegíti a különböző képességek fejlődését. Nagyszerű oktatási játék a LOGICO Primo, alapvetően puzzle és kirakós játék, amivel még a legkisebbek is remekül szórakozhatnak.

Nagyon vonzóak számukra a színes gombok és a keret kezelése is igen egyszerű. Azért kedvelik a csöppségek ezt a játékot, mert tudják ellenőrizni a saját eredményeiket. A LOGICO Primo úgy lett megtervezve, hogy a kicsik könnyen megérthessék a játék lényegét.

Fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt, a logikus gondolkodást. Sokrétű fejlesztési lehetőséget kínál ez a játékcsalád, ezért érdemes ezek mellett határoznia és meglepnie vele a csemetéjét.

Az okosjatek.hu webáruház választékában többféle minőségi LOGICO Primo játék található, amelyeknek a megrendelése semmilyen akadályba nem ütközik. 1-2 munkanap alatt a házhozszállítás is megtörténik, tehát nem baj, ha a gyermek születésnapja előtt röviddel rendeli meg a meglepetést.