Legyen mindig makulátlan a szakácskabát!

Bizonyára mindenki látott már szakácsöltözetet, ha nem máshol, akkor a televízió képernyőjén. Nem véletlen ez, mert a szakácskabát egyáltalán nem új keletű dolog. Az élelmiszeripari dolgozóknak fokozottan figyelniük kell a munkaruhájukra. Ez elsősorban a tisztaságra vonatkozik, ugyanis egy konyhában elengedhetetlen a makulátlan higiénia.

Éppen ezért van az, hogy a szakácsok általában fehér ruhákban dolgoznak. Nincs ebben semmi titok, a fehér szakácskabát anyagán a tisztaság könnyen ellenőrizhető, a világos színű ruhán ugyanis egyértelműen nyomon követhető az elhasználódás. De ez az öltözék nemcsak a színének köszönheti egyediségét, hanem a szabásának is.

A szakácskabát rövid ujjú kivitelben is megtalálható, hogy kényelmes viseletet nyújtson, a gyakran nagyon meleg munkakörnyezetben. A hosszú ujjú változat viszont képes megakadályozni vagy csökkenteni az alkart érintő forrázásos vagy égési balesetek hatásait. Bizonyára ismerős a kétsoros gombolás látványa is, ami szintén praktikus célt szolgál.

A gombsor alatti dupla szövetréteg még jobban védi a viselőjét a balesetektől, másrészt átgombolható, így a tiszta rész percek alatt felülre kerülhet. A netpolc.hu webáruházban ez a munkaruha fehér és fekete színben, ráadásul többféle kivitelben megtalálható, azonban az mindegyik termékre jellemző, hogy kiváló minőségű, jól szellőző és strapabíró anyagból készül. Az erős anyagának köszönhetően, a szakácskabát ellenáll a gyakori mosás és szárítás miatti kopásnak. Nem mellesleg, az itt kapható modellek rendkívül esztétikus megjelenést garantálnak.