Láthatósági kabát nagyszerű extrákkal

A munka hideg időben sem állhat le. Ebben az esetben a pólót ilyenkor felváltja a láthatósági kabát. A kialakítását tekintve teljesen megegyezik egy átlagos munkakabáttal, viszont ezen láthatósági elemek találhatóak, illetve a színével kapcsolatban fedezhetünk fel különbségeket.

A láthatósági kabát ebből a tekintetből ideálisnak számít az olyan munkaterületeken, ahol a munkások a szabad ég alatt kénytelenek dolgozni.

Kívülről nem ereszti át a nedvességet, ennek ellenére mégis remekül szellőzik. Ennek köszönhetően, végig komfortérzetet biztosít a viselőjének munka közben. A több zsebbel ellátott láthatósági kabát minden szituációban rendkívül praktikusnak számít. Így mindig kéznél lesznek a különféle szerszámok, a kézi adóvevő és az egyéb tartozékok, amire csak szükség lehet az adott feladatot illetően.

Az anyag színe teljes mértékben eltér a környezettől, ezáltal már messziről könnyű észrevenni azt, aki láthatósági kabátot visel. A Portwest modellek olyan kiegészítőkkel vannak felvértezve, mint a polár bélelt gallér, a levehető kapucni vagy a rádió hurok.