Könnyen felszerelhető a KTM kitámasztó

Ezt a kiegészítőt a kerékpár megtámasztására tervezték. A KTM kitámasztó jól jön a csomagok be- és kirakodásakor, nem beszélve a parkolásáról. A támasz létfontosságú szerepe lehetővé teszi, hogy a biciklit bárhol leparkolhassuk anélkül, hogy falat vagy fát kellene keresnünk.

Ezen kívül, a KTM kitámasztó megőrzi a kerékpár esztétikai értékét, mivel megvédi azt a karcolásoktól vagy horpadásoktól. Akár gyors javításról, például a lánc megolajozásáról vagy a tekerés közben látott gyönyörű táj lefotózásáról van szó, a KTM kitámasztó nélkülözhetetlen kellék lesz. Az oldalsó támasz egyszerű összeszerelése és felszerelése miatt is ideális választás, különösen a kezdő kerékpárosoknak, akiknek nincs tapasztalatuk a bringájuk rögzítésében. Az oldalsó kitámasztók a legkülönbözőbb terepviszonyok között is stabilak maradnak.

Nem meglepő, hogy ezt a fajta KTM kitámasztót előszeretettel alkalmazzák a vidéken vagy a hegyi utakon közlekedők egyaránt. A tartós és jó minőségű kellék kiválasztása kritikus, mind a kerékpár teljesítménye, mind a baleset elkerülése szempontjából.