Kompressziós harisnya a könnyű lábakért

Az egész napos állás vagy ülés a munkahelyen egyáltalán nem egészséges, főleg a lábakat terheli meg. A kompressziós harisnya viselete enyhíti a „nehéz” láb panaszait, kiváló a visszerek és a lábdagadás ellen. Sokan panaszkodnak arra, hogy egy-egy hosszú munkanap után hatalmasnak érzik a lábaikat, az ereiket pedig dagadtnak. A visszerek rengeteg ember életét megkeserítik, főleg azoknál alakulnak ki, akik hajlamosak rájuk.

Az álló- és ülőmunka sajnos kedvez a kialakulásuknak. A visszerek nem csupán esztétikai problémát jelentenek, hanem elsősorban egészségügyit. A kompressziós harisnya a speciális kialakítása által előzi meg a kellemetlen tüneteket. Különleges szövése segít a láb izmainak megakadályozni a vérerek kitágulását.

A gabriellaharisnya.hu webáruházban kapható kompressziós harisnya típusok alakformáló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez rendkívül előnyös, hiszen egyetlen termékben ötvöződnek a kompressziós és az alakformáló harisnyák előnyei. A lábak könnyebbé válnak, az alak pedig még formásabbá és szebbé. De mi a helyzet az érzékeny bőrűekkel? Egész nap harisnyát viselni nem túl kényelmetlen?

Nem, mivel az itt kapható kompressziós harisnya aloe vera kivonattal van kezelve, ezáltal pedig igazán kellemes a viselete. Az aloe vera az érzékeny bőrt azonnal megnyugtatja, megszünteti az esetleges viszketést, hidratáltságot biztosít a lábnak. A webshopban ez a típusú termék többféle méretben, vastagságban és színben elérhető. A kompressziós harisnya igazi gyógyír a lábnak, az alakot pedig formálja.