Komfortos szállás a vendégház

Kirándulást, túrázást érdemesebb több napra tervezni, mert egyetlen nap alatt lehetetlen bejárni a hely kínálta szépséges tájakat és még pihenni is. Az aktív vagy a nyugodt pihenést kereső családok, párok, valamint baráti társaságok a Kétkerék vendégház gondoskodó vendégszeretetét vehetik igénybe, ami kiváló mátrai szállás. Kerékpárosok is gyakran szállnak meg itt, hogy kipihenhessék a túra fáradalmait.

Mindazoknak ajánlott ez a vendégház, akik szeretnék bejárni a Mátrát. A ketkerekvendeghaz.hu weboldalon megtekinthetőek a szállásajánlatok, az árak és a programok egyaránt. A téli évszakban a havas élményeké a főszerep.

Itt megtapasztalhatják a gyerekek, amit már szinte elfelejtettek, vagyis a hógolyózást, a száguldást a hóval borított, meredek falusi utcákon, a síelést a Mátraszentistváni Síparkban, illetve a sífutást a galyatetői Biatlon Centrumban. Nem kell külföldre utazni ezekért az fantasztikus élményekért. A szórakozás fáradalmait pedig kipihenhetik a Kétkerék vendégház kényelmes szobáiban.