Költséghatékony választás a Neuzer kerékpár

Gazdaságos választás hazai gyártótól, ami nem megy a minőség rovására. Széles termékkínálattal találkozhatunk, ha megtekintjük, hogy mit kínál ma a Neuzer kerékpár. MTB-k, városi bringák, BMX-ek, trekking és cross járgányok várják az érdeklődőket, akik szeretnének két keréken tekerni az egészséges életmód felé.

Végre egy olyan gyártó, amelyik elérhető áron kínál jobbnál-jobb modelleket. A felsőkategóriát a karbonvázas és pedelec típusok jelentik.  Ez utóbbival nagyobb erőfeszítés nélkül tehetünk meg olyan távolságokat, amelyektől eddig ódzkodtunk.

A karbonvázat pedig azok szokták választani, akik minél könnyebb biciklin szeretnének tekerni. Azok sem kell elkeseredjenek, akik nem engedhetik maguknak a prémiumkategóriás modelleket, hiszen már 100 ezer Ft alatt is beszerezhető egy vadonatúj, duplafalú kerekekkel ellátott Neuzer kerékpár MTB változata, ami jól bírja a gyűrődést a keményebb túrák alkalmával.

Ráadásul ezekre a típusokra az alkatrészek is gazdaságos áron beszerezhetőek. Ennyiért viszont ne számítsunk alumínium vázra. Azonban az acél elpusztíthatatlan mivolta sokaknak vonzó lehet.