Kismama kabát típusok: melyiket érdemes választani?

Az elegáns öltözet nagyon fontos a nőknek, ez a várandóság időszakára is érvényes. A hideg hónapokra a kismamának szüksége van meleg, kényelmes kabátra, amit jó, ha időben beszerez. A bboom.hu weboldalon remek összefoglalót olvashat a különböző kismama kabát típusokról. Az oldalon megtalálja azt a darabot, ami a legjobban illik az egyéniségéhez. A rövid fazon azon kismamáknak ajánlott, akik keveset tartózkodnak a szabadban és többet autóznak, mert komfortosan vezethet és mozogni is könnyebb benne.

Sportos megjelenést kölcsönöz a szőrmegalléros, kapucnis kabát, ami megfelel a hétköznapokra. A szövetkabát elegáns darab, ideális ünnepi alkalmakra. Sokak kedvence a kétfunkciós kismama kabát, amiben a pocak is kényelmesen elfér, majd szülés után is viselhető. Az egyik legnépszerűbb és sokoldalúbb a háromfunkciós kabát, amit a baba születése után már ketten használhatnak.

A betét beillesztésével babahordozóként funkcionál. A közös séta sem jelent kihívást, ugyanis a babáját bárhová magával viheti. Ez egy nagyszerű megoldás a mamának és a babának is. Még praktikusabbá a zsebek teszik, a telefon, kulcs simán elfér benne. Anyagát tekintve vízálló, így esőben, hóban is hordható. Ha már nincs szükség a hordozó betétre, könnyen kivehető és később is használhatja, ezzel bővítve a ruhatárát. Több színben és méretben kapható. Minőségi anyagának köszönhetően, számos mosás után is újszerű állapotban megmarad.

Alacsony hőfokon ajánlott mosni. Kapucnival ellátott, ami véd a szél ellen. Ezek a kabátok nemcsak melegek, hanem divatosak is. Ritka ilyet találni, ami több élethelyzetre is megoldást nyújt. Azok a kismamák, akiknek volt alkalmuk ilyet viselni, másoknak is bizalommal ajánlják. Az oldalon megtekintheti ezeket a csodálatos kabátokat. A méret és a szín kiválasztása után adja le a rendelését, hogy minél hamarabb kézbesítsék. A kabátok mellett, kiegészítők is kaphatóak, olyan sálak, amit babahordozóként is használni lehet. Bővebb információt vagy tanácsot telefonon vagy személyesen kaphat.