Kinek való a Monopoly?

Általában elmondható, hogy az emberek szeretnek játszani. Sok család megkérdezi magától, hogy kinek való a Monopoly? Ha röviden akarnánk összefoglalni, akkor mindenkinek! Többfajta kivitelezésben is be tudjuk szerezni, viszont az alapszabályok nem fognak megváltozni. Választhatunk például Trónok Harca vagy Harry Potter változatot, így különböző érdeklődésű emberek tudnak kikapcsolódni vele.

Ezáltal a poénok változni fognak és az alkudozás is ennek alapján változik majd meg. Elég, ha ismerjük az eredeti kiadást, mivel így a legújabbakat is könnyedén fogjuk kezelni. Sokan úgy tartják, hogy a Monopoly az a Ki nevet a végén variációhoz hasonlít, mivel arról szól, hogy ki megy hamarabb csődbe. Ha csak erre gondolunk, akkor könnyedén döntünk úgy, hogy nem akarunk játszani az ismerőseinkkel, azonban egészen másról van szó. Ebben a játékban az a legjobb, ha megtanulunk alkudni. Nincs megtiltva, hogy megegyezzünk a többiekkel, ezért nem javasolt csak lépegetni és dobálni a kártyákat. Nem érdemes a véletlenre bízni, így a Monopoly révén hamar megtanulunk jól dönteni, bár lehet, hogy néha fel kell áldoznunk a hosszú távú terveinket egy új szövetség kedvéért.

Azonban ettől lesz a játék izgalmas, így minden szereplő élvezni fogja. Lényegében a Monopoly megunhatatlan, mivel kellő odafigyeléssel és jó humorral biztosan emlékezetes pillanatokat fogunk okozni egymásnak. Fontos, hogy mindig legyünk tisztelettudóak, ha valaki erőszakosan akar játszani, és folyamatosan zsarolja a többieket, akkor könnyen átmegy destruktív barátságba. Ha valaki kiesik Monopoly közben, akkor több ideje marad egy új stratégiára.