Kiknek ajánlott a protein shake?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy akik rendszeresen sportolnak, azok kevésbé betegednek meg és hosszabb életnek örvendnek. Akik kipróbálják a mozgás örömét, azok nagyon hamar függővé válnak, ami részben az örömhormonok felszabadulásának köszönhető. De a képbe gyakran bejön a protein shake is, ami a sportolók kedvenc kiegészítő tápanyaga.

A fehérjék bevitele javarészt az étrenden keresztül kell megvalósuljon, de amennyiben sportolunk vagy intenzív fizikai munkát végzünk, akkor feltétlenül kell pótolnunk annak érdekében, hogy ne épüljünk le. A fehérjék az izmok, az inak, a hajunk és a kötőszövetek szerkezeti elemei, ezért a hiányuk a szervezet átfogó legyengülését eredményezi.

A nutriverzum.com oldalon megrendelhető protein shake kiváló minőségű, illetve a finom ízek és a jó oldódás jellemzi, ami az alapja a kiváló felszívódásnak. Mindezeknek köszönhetően, testünk úgy jut hozzá az egyik legszükségesebb alkotóeleméhez, a fehérjéhez, hogy közben élvezzük a különleges a protein shake ízeit és a sportolás örömét, ami jobb és hosszabb életet jelent.