Keveset fogyaszt a mennyezeti LED lámpa

Napjainkban villamosenergia nélkül nehéz volna az élet. Mivel az energiafogyasztás minden országban folyamatosan nő, komoly kihívást jelent ennek a mennyiségnek a zavartalan biztosítása. A mennyezeti LED lámpa energiatakarékos és erőteljes fénye jól megvilágítja a teret, ahová elhelyezték.

Hideg és meleg fényű változatban is kapható. Ennek eldöntése a vásárló dolga, attól függően, hogy milyen tevékenységet végez az adott helyiségben. A meleg fények pihentetőbbek, de sokan még akkor sem kedvelik a hideg fényeket, ha munkavégzés folyik a mennyezeti LED lámpa mellett. Ez a fajta fényforrás alacsony fogyasztású és hosszú élettartamú. Több tízezer munkaóra a teljesítőképessége egy ilyen égőnek vagy lámpának. Bármilyen hosszú időtartamban van használatban, nem bocsát ki hőt.

Energiatakarékos volta épp ebből ered, hiszen ugyanannyi mennyiségű elektromos áramból, kisebb hőveszteség nélkül képes nagyobb mennyiségű fényenergiát előállítani, ezért a mennyezeti LED lámpa egész nap is be tudja világítani a helyiséget.