Kényelmes és könnyű Adidas férfi melegítő

Amikor sportruházatot készül vásárolni, nagyon fontos a szövetválasztás. Az Adidas férfi melegítő rendelésekor is komoly figyelmet kell fordítani erre. A nem megfelelő anyag kiválasztása egy kellemes futást vagy edzést kényelmetlen rémálommá változtathat. Az Adidas férfi melegítő általában sokféle szövetből készülhet.

A leggyakoribbak a poliészter, a nejlon, a pamut keverék, a gyapjú és a spandex. Minden anyagnak megvannak az erősségei és gyengeségei. Nagyon gyakran a gyártók többet kevernek össze, hogy kihasználják egy adott anyag erősségeit. Például a spandexet vagy az elasztánt gyakran keverik poliészterrel a nyújtás érdekében. Itt a kulcs az, hogy az anyag illeszkedjen a környezetéhez. Ha hideg és szeles éghajlaton sportol, keressen tartós, vízlepergető poliészter keveréket, ami taszítja az esőt és elzárja a szelet!

Ezzel szemben, ha bent edz, ahol a légáteresztés a legfontosabb, a könnyű poliészter vagy nejlon Adidas férfi melegítő kényelmesebb lehet. Még jobb, ha a pamutkeverék vagy a gyapjú kiváló légáteresztő képességeit használja ki.