Kandallók többféle változatban

Végre eljött a lehetősége annak, hogy a hagyományos tűzterek újból bekerüljenek a modern ingatlanokba, de jóval magasabb technikai fejlesztések és biztonság keretében. Régen a kandallók nyílt tűztérrel rendelkeztek és az volt a kockázata, hogy a parázs kipattan, a füst visszaszivárog és az életet kockáztatja.

A zárt rendszerek révén ettől már nincs miért tartani. A gyakran kívülről történő légbevezetés a másik olyan egyedi sajátosság, ami tovább tudja növelni a kandallók hatékonyságát és előnyeit. Természetesen az élmény ettől még ugyanúgy megmarad. A romantikus filmek hangulata csempézhető be ilyesformán a gyakran rideg környezetbe. Itt az ideje, hogy ne csak a testünket, hanem a lelkünket is ugyanúgy felmelegítsük.

A fatüzelésű megoldások mellett, a bio és elektromos kandallók füstelvezetés nélkül is alkalmazhatóak, olykor magas teljesítménnyel. Megéri ezekről részletesen tájékozódni, amire mód nyílik a kandallos.hu weboldalon. Mérjük fel a kínálkozó lehetőségeket és használjuk ki azokat ügyesen, feldobva ezzel a hideg téli estéket!