Játéktároló a kicsik örömére is

Boldogság, vidámság és öröm költözik be abba a házba, ahová kisbaba érkezik, majd ahogyan cseperedik, egyre több csörgő, játék, plüssállatka, baba gyűlik fel, aminek a tárolását praktikusan meg kell oldani.

Boldog feladat ez, ami elvégezhető a játéktároló alkalmazásával, így nem maradnak a szobákban az esetenként apró LEGO kockadarabok, amelyekre ha a szülők éjszaka vagy reggel rálépnek, azon nyomban felébrednek.

A játéktároló olyan kell legyen, ami a gyerkőcök tetszését is elnyeri, mert végső soron az ő szobájukba kerül. A felhasználói igényeket akkor tudja teljes mértékben kielégíteni az adott játéktároló, ha megfelelő méretű, vagyis belefér az összes forgalomban lévő darab.

A curver.hu webáruház kínálatában számtalan játéktároló lelhető fel, közöttük igazi kuriózum a guruló láda, ami azért tetszik a gyerekeknek, szülőknek egyaránt, mert különálló játékként is megállja a helyét. Könnyebben rá lehet venni a kicsiket a pakolásra, ha utána húzhatják, tolhatják egy kicsit a lakásban ezt a ládát.