Inverterek széles választéka

Az autózás szabadságot ad. Hatalmas távokat tehetünk meg, és arra indulhatunk el, amerre csak nekünk tetszik. Egy hétvégi kempingezés előtt sincs akadály, hiszen magunkkal vihetünk minden csomagot, amit csak szeretnénk.

Ám a repertoárból nem maradhat ki az inverter sem. Hogyha nem szeretnénk nomád életet élni a puszta közepén, áramellátás nélkül, akkor mindenképp érdemes beszerezni egy ilyen eszközt. Bár miért kéne elektromos áram, amikor végre sikerül kiszakadni a hétköznapok forgatagából?!

Persze az okostelefont azért érdemes feltöltve tartani, mert ha valamilyen probléma merülne fel az út során, akkor bármikor segítséget hívhatunk. Az inverter lehetővé teszi, hogy 230V-os elektronikai eszközöket használjunk. A működési elve egyszerű. Az autó akkumulátor egyenáramát, váltakozó árammá alakítja.

Ezért lehetséges az, hogy a 12V-ból 230V lesz. A webáruház kínálatában találhatóak olyan inverter modellek is, amelyek más feszültségre is képesek konvertálni. Akár vezetékes szerszámgépeket is vihetünk magunkkal, mert ezek is használhatóak lesznek a szabadban.