Innovatív megoldás a lapszintező

A hidegburkolást könnyen el lehet rontani, de a megfelelő eszközök segítségével erre nincs esély. Legalábbis a lapszintező jelentősen csökkenti a hibalehetőségek esélyét.

Ezen felül, a végeredményen is pozitív értelemben nyomot hagy, hogyha ezzel az eszközzel dolgozunk. Nemcsak felgyorsítja, de meg is könnyíti a munkát a lapszintező a 2 az 1-ben funkciója miatt. Ez annak köszönhető, hogy egyszerre tudunk szintezni és fugatávolságot kialakítani a fogó, az ékek és a talpak segítségével.

Egy nagyobb projekt esetén napokat nyerhetünk a lapszintező használatával, mert nem kell perceken keresztül illesztgetni a lapokat, amelyek még ezt követően is elmozdulhatnak a csemperagasztó megkötése után.

Ügyfélként is fellélegezhetünk, hogyha a szakember ilyen rendszerrel dolgozik, mert sokkal hamarabb igénybe vehetjük a burkolt felületeket, továbbá a munkadíj is valószínűleg kedvezőbb lehet ránk, ügyfelekre nézve, hiszen a mester hamarabb befejezheti a munkáját. Bizonyára mindenki találkozott már lassú szakemberekkel. Nem hiába van a precizitásnak ára!