Ilyen a jó zászló rúd

Egy zászló önmagában is szép, de jobban mutat a megfelelő rúdon vagy árbocon. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb kiegészítő, illetve tartozék a zászló rúd, amit nálunk többféle kivitelben, méretben és színben is megtalál. Van olyan zászló rúd, ami teljes mértékben karbantartásmentes és akár 6-12 méteres magasságban is elérhető.

Ön még mindig mást használ? A zászló- és zászlórúd készítés folyamatosan fejlődik. A különleges, időjárás- és UV-álló, karbantartásmentes zászlórúdak kivételes előnye, hogy széles méretválasztékban érhetők el és hosszú garancia van rájuk. Ezek a zászlótartó rudak tartósak, masszívak, ellenállnak az olykor rendkívül zord időjárási körülményeknek.

Jól tűrik a tűző napot és a téli fagyokat is. A szél sem tudja megtépázni őket, a csapadék pedig nem hagy nyomot rajtuk. Alumíniumból is elérhetőek, de a legjobb árbócok üvegszálas poliészterből készülnek. A csillogó megjelenésükkel kifinomultságot és kellemes megjelenést kölcsönöznek. Az eldönthető, csuklós kivitelű zászlótartó rudak rendkívül dekoratívak.

Egyedi igények szerint, belső vagy külső zsinór vezetéssel, fehérre, nemzeti színűre vagy a RAL skála alapján egyedi színre festett változatban is elérhetőek. Az üvegszálas poliészterből készült változatok is ellenállók, illetve stabilak és ugyanolyan hosszú élettartammal rendelkeznek, mint az alumínium zászlórudak. A karbantartásmentes üvegszálas zászlórudak 6-tól 12 méterig szabadon választhatók, egyszerűen szerelhetők.

Karbantartást, festést és villámvédelmet nem igényelnek. Elkészítjük Önnek belső vagy külső zsinórvezetéssel, ha pedig úgy szeretné, akkor kötélzet nélkül, dönthető vagy szélforgós kivitelben, zárható vagy kötélbakos változatban is. Ön dönt, mi néhány napon belül teljesítjük a kérését. Rendeljen most!