Így dolgozik egy profi plasztikai sebész Budapesten

Elmondható, hogy a plasztikai műtétek igencsak népszerűek világszerte, hiszen a kifogástalanul esztétikus megjelenés mindenkinek előnyös és fontos is. Természetesen nem mindegy, hogy hol és milyen szakember végzi el az operációt. Ajánlott minden esetben a legjobb orvost választani. Dr. Falus György plasztikai sebész már 1993 óta dolgozik a szakmában.

Pályája kezdetén kipróbálta a kórházi és a magánpraxist egyaránt. Az esztétikai műtéteket jelenleg egy megújult magánvállalkozásban, a helyreállító beavatkozásokat pedig kórházi keretek között végzi. Célja, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással megvalósíthassa a szépülni, fiatalodni vágyó páciensek vágyait.

A plasztikai sebészet olyan lehetőséget nyújt mindenkinek, amivel pozitívan változtathat az életminőségén. Már egy apró korrekció is nagyon jó hatással lehet az önbizalomra, ez pedig az életben a boldogulás és a jó közérzet meghatározó tényezője. A doktor úr páciensei sokkal jobban érzik magukat a bőrükben a beavatkozást követően, elégedettebbek önmagukkal.

Legnagyobb tapasztalatot a mellnagyobbítás, -kisebbítés, -felvarrás, a has- és az arcplasztika területén szerezte. A szakember minden beavatkozásnál próbálja a természetes arányokra felhívni a páciensei figyelmét. A legkorszerűbb implantátumokat alkalmazza, amelyekkel gyönyörű eredményeket ér el.

A plasztikai sebészetnek szintén egy látványos része az arcfiatalítás és a plasztikai sebész itt is a harmonikus összkép kialakítására törekszik. Érdemes tudni, hogy az arcplasztika visszaállítja az arc fiatalabb látványát, a bőr és az alatta elhelyezkedő lágy részek emelésével. Bájosabb, fiatalosabb megjelenést biztosít a doktor úr által gyakran végzett szemhéjplasztikai műtét is.

A szemöldökök közötti ránc eltüntetésével ugyanis lényegesen szebb lesz a tekintet és kedvesebb az arc. Ma már, a legkorszerűbb eljárásoknak köszönhetően, minimálisra csökkenthetőek a hegesedések és a regenerálódás szintén felgyorsítható. Az arcfiatalító eljárások igazi csodákra képesek.