Időtlen és esztétikus csillárok

A webáruházunkban kapható világítótestek a retro, modern vagy high-tech enteriőrökhöz egyaránt választhatóak. Némelyik ideális lesz a nappaliba, mások a hálószobába vagy a konyhába, megint mások pedig a gyerekszobába. Ha a konyhába vásárolunk fényforrást, akkor elsősorban a praktikusságát kell figyelembe venni.

A főzésből származó gőzök, szennyeződések és füst lerakódik a csillárok felületén, ezért a kristályokkal kirakott termékek nem feltétlenül jelentenek jó ötletet. A nappali elsősorban reprezentatív helyiség. Az itteni használatra ajánlott csillároknak ezért dekoratívnak kell lenniük. Ehhez a kristályok és a lámpaernyők is megfelelnek. Fantasztikus dekorációt nyújtanak, ugyanakkor megfelelő intenzitású fényt adnak.

A szép csillárok szintén jó megoldást jelentenek a hálószobába. Itt is lehetnek a szoba egyik fő díszei és felhívhatják magukra a figyelmet. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a méretnek meg kell felelnie a szoba területének. Nagyobb helyiségekben a nagy csillárok gyönyörűen mutatnak, míg kisebb helyiségekben elnyomhatják a belső teret.