Hol alacsonyak a teherszállítás árak?

Minden költözés tulajdonképpen egyfajta anyagi leégés, ezért nagyon nem mindegy, hogy mennyit szükséges a szállításért fizetni. Éppen ezért a legtöbben olyan vállalkozást keresnek, amelyiknél a teherszállítás árak alacsony szinten maradtak ebben a pénzorientált világban.

Célszerű a tehertaxi.net weboldalon megismerhető vállalkozáshoz fordulni, amelyik igazán kedvező anyagi feltételekkel áll a költözni vágyók rendelkezésére. Budapest területén például nem számolnak fel kiszállási díjat a lakosságnak. Sőt! Amennyiben a lakossági költöztetés 10 vagy ennél több munkaórát vesz igénybe, 10%-os kedvezményben is részesülnek a megrendelők.

A teherszállítás árak nem nevezhetőek magasnak iroda, műhely vagy üzlet költöztetése esetén sem, bár ilyenkor a főváros területén belül 5000 Ft+ÁFA kiszállási díjat számolnak fel. A fuvardíj alakulásáról táblázat is található az említett portálon, ami alapján kiszámolhatja a végösszeget. De mindent egybevetve, azért a teherszállítás árak jutányosak ennél a cégnél.