Hogyan történik a helyszíni autó állapotfelmérés Budapesten?

Használtautó vásárlása előtt áll? Az mindig zsákbamacska, de Ön tehet annak érdekében, hogy minél többet megtudhasson a kiszemelt négykerekű pontos, valós múltjáról, és azáltal felmérhesse az ingóságért reálisan elkérhető vételárat is. Szerencsére a helyszíni autó állapotfelmérés Budapest egész területén nagyon rugalmasan, gyorsan, egyszerűen kivitelezhető. Keresse fel az autoallapot.hu weboldalt, és tudjon meg többet erről a remekbeszabott szolgáltatásról!

A helyszíni autó állapotfelmérés Budapesten elenyésző kiszállási díj mellett, órákon belül végrehajtható. Amennyiben egy helyen, autókereskedésben több autó állapotára is kíváncsi volna, úgy lehetőség van egyszerre több járgány átnézetésére is. A helyszíni autó állapotfelmérés Budapesten tucatnyi lépést tartalmaz, amely közelebb hozhatja Önt az igazsághoz, a bizonyossághoz.

Többek között a karosszéria fényezése, a fékek, a gumiabroncsok, a klímarendszer, a motor, a világítás és más elektromos berendezések, a szervizmúlt, az indítókulcsok, a futómű, a kuplung és a váltó is átvizsgálásra kerül. Menjen biztosra, autóvásárláskor kérjen tanácsot a független szakértőktől!