Hőálló tömítőzsinórral a szivárgás ellen

A kandalló telepítésekor fontos a biztonság megteremtése. A hőálló tömítőzsinór elengedhetetlen a magas hőmérsékletnek kitett rések lezárásához. A termék hatóköre igencsak széles, mert nemcsak a kandalló ajtajának és üvegének a beépítésénél használják, hanem a kémények kereszteződésének lezárására is.

A segítségével meg lehet akadályozni, hogy a füst behatoljon a lakóhelyiségbe, illetve a kéményekbe kerülő nem kívánt levegő bejusson a tűztérbe. A közelmúltig csak azbesztet használtak hőálló tömítőzsinórként, de mostanra kiderült, hogy ez az anyag felhevülve káros anyagokat bocsáthat ki.

Jelenleg kerámia, üveggyapot és bazalt változatokat használnak leggyakrabban. A kerámia felhasználásával készült termékek erős hevítés mellett is képesek megőrizni a formájukat, tartósak, könnyen telepíthetőek és teljesen ártalmatlanok az emberekre, meg az állatokra. Az üvegszálas kötél ára kedvező, de legfeljebb 550 ℃-ig áll ellen a hőnek. A bazalt hőálló tömítőzsinór környezetbarát és képes ellenállni a nagyon magas hőmérsékletnek is.

Sokáig megtartja a meleget a csempekandalló

Ez a fajta fűtőberendezés újra a virágkorát éli. A retro csempekandalló tökéletesen illeszkedik a klasszikus belső stílushoz. Ugyanakkor az egyszerű geometrikus felépítésének köszönhetően, kiválóan alkalmazkodik a modern helyiségekhez is. Egy ilyen kész megoldás lehetővé teszi a hőleadást, még az égéstér kialvása után is.

A hatékony égés és a hosszabb hőtárolás a külső burkolatnak is köszönhető, mivel a csempe egy olyan hőmegtartó anyag, ami növeli a kandalló hőmérsékletét. A csempekandalló ára elsősorban a méreteitől függ. Ha a weboldalunknak ezt a kategóriáját böngészi, akkor azt figyelheti meg, hogy az egyes termékek költsége jelentősen eltérhet.

A modellek egyik legfőbb jellemzője az alakjuk eredetisége és a nagy választék. Ezek között a vásárlók megtalálhatják pontosan azt a lehetőséget, ami ideálisan hangsúlyozza vagy kiegészíti az otthonuk belső terét. Vásároljon csempekandallót megbízható forrásból és tegye még hangulatosabbá a téli estéket!