Hivatalos fordítás külföldi ügyintézésekhez

Sohasem tudhatja, mikor lesz szüksége arra, hogy hivatalos iratokat szakfordító irodával fordítson le valamilyen idegen nyelvre. Sok esetben üzleti, letelepedési és orvosi ügyintézéseknél kell ilyesmit eljárni, de volt már arra is példa, hogy adásvételi szerződéshez volt nélkülözhetetlen a hivatalos fordítás. Vállalatunk számos területen és több nyelvre is kedvező áron fordít, hitelesen, pontosan, helyesírási, nyelvtani hibák és elütések nélkül. Ha hivatalos fordítás miatt keres egy megbízható irodást, ránk számíthat!

Munkatársaink és bedolgozóink anyanyelvi szinten ismerik a szóbanforgó idegen nyelveket. Sok kliensünk első kérdése az, hogy mennyire magas a hivatalos fordítás? Nos, ez sokmindentől függ, hiszen nem tehető egy lapra a születési bizonyítvány lefordítása és valamilyen termék összeszerelési útmutatójával vagy az orvosi terminusokkal teli kórházi zárójelentéssel.

Nem utolsósorban függ a kért nyelvtől is, hiszen nem mindegy, hogy angolra, németre, franciára kell fordítani, esetleg egy ritkábban keresettre, mint például az albán, görög vagy éppen norvég. Ahogy bármelyik fordító iroda Veszprém környékéről, úgy a Tabula lelkes csapata is segíteni tud a térség lakosainak. Siófok, Székesfehérvár, Pápa és Dunaújváros sem marad ki, akár már aznap ki tudjuk állítani a pecséttel hitelesített vagy hivatalos okmányokat. Ha nem angol vagy német nyelvre kell fordítani, akkor meglehet, hogy a szolgáltatás időtartama meghaladja a 24 órát.

Ez a fordító iroda Veszprém és más települések esetében is a kliensektől elfogadja az e-mail-ben elküldött okmány fotóját is, ami azt jelenti, hogy nem kell órákat utazással töltenie. Említse meg, hogy milyen nyelvre szeretné az iratot, okmányt lefordítani, munkatársaink pedig visszajeleznek az árat illetően és a további részletekkel. Mint minden fordító iroda Veszprém területén, így a miénk is igyekszik a legkényelmesebb módon és a leggyorsabb úton elvégezni a hitelesítést, majd továbbítani az ügyfeleknek. Ha kézhez szeretné kapni a fordítást, akkor az lepecsételve és 3 színű szalaggal lesz átfűzve, ami a hitelesítés jele is egyben.