Hasznos otthon a Salgó polc

Nemcsak a rendezett körülmények miatt fontos egy megbízható polcrendszer kialakítása. Természetesen logisztikai szempontból ez jelentősen növeli a hatékonyságot, hiszen egy pillanat alatt előkészíthető a szállításhoz az adott termék.

A Salgó polc konstrukciója teljes mértékben biztonságos a raktári dolgozókra nézve. Viszont ehhez a terhelhetőségét is fontos szem előtt tartani. Ezek az adatok méret szerint, táblázatba foglalva fel vannak tüntetve a raktech.hu weboldalon.

A Salgó polc egyedi méretek szerint is elkészíthető, a megrendelő igényei szerint. A csavaros Salgó polc stabilitását a speciális saroklemezek biztosítják. Amennyiben a körülmények megkövetelik, a polcrendszert a falhoz lehet rögzíteni.

Így teljes mértékben kizárható, hogy véletlenül feldőljön. A csavaros változat összeszerelése közben fontos figyelni a saroklemezek szimmetrikus elhelyezésére. A csavaros és a csavarmentes kivitel egyaránt alkalmas az otthoni felhasználásra. A Salgó polc rendet teremt a garázsban, a műhelyben, a fészerben.