Használja ki Ön is a bőrönd akciót!

Egy családi nyaralásnál bizony rengeteg dolgot viszünk magunkkal. Mondanunk sem kell, hogy ilyenkor megannyi táskára és bőröndre van szükség. Főleg ebben a periódusban jön jól a bőrönd akció, hiszen egy ilyen alkalommal több ezrest is megspórolhatunk a vásárlásnál.

Ha többen utazunk, akkor a legokosabb egy bőrönd szettben gondolkodni, hiszen ebben a család minden tagjának elfér a holmija. A taskam.hu webáruházban most is remek bőrönd akció várja a vásárlókat, így még mindig nem késő rendelni.

Többféle termék is akciós most, lehet választani a puha- vagy keményfalú, műanyag vagy szövet, két- vagy négykerekű termékek között. Az akció természetesen nemcsak a szettekre vonatkozik, mert kabinbőröndöket is tudunk most venni remek áron.

A bőrönd akció alatt most olyan szuper darabra is olcsóbban szert tehetünk, mint a terepmintás, négykerekű, extra könnyű modell. Most még az átlagosnál is nagyobb kelletjük van a bőröndöknek, hiszen az utazások szezonja van. Ön se habozzon sokáig megrendelni az ideálist!