Hamar kész van a vércsoport gyorsteszt

Magyarországon is sokakat érint az inzulinrezisztencia problémája. Habár a modern orvostudomány szerint gyógyíthatatlan, sokan nem értenek egyet ezzel. Aki próbálta már a biorezonanciát, az bizonyára tudja, hogy az inzulinrezisztencia kezelése igenis megfelelő módon kivitelezhető és esélyes a felépülés is.

Miért? Mert az emberi test rezgések halmazából áll. Ezek pedig mérhetőek és meg is változtathatóak. A biorezonanciás vizsgálat az emberi test sejtjeinek rezgéseit analizálja. A sejteknek van egy lenyomatuk, tehát pontosan „tudják”, hogy mi történt velük és miként funkcionáltak, amikor egészségesek voltak.

Az inzulinrezisztencia kezelése pontosan erre alapoz. A lényeg, hogy a masinával a testi és lelki szint egyszerre van vizsgálva, aminek az eredményeként a kórokat egyszerűbben lehet feltérképezni és kezelni. Az inzulinrezisztencia kezelése azért is jó a biorezonanciával, mert ez egy teljesen természetes eljárás.

Ugye az egészségestől való bármilyen eltérés az emberi szervezetben az összhang megbomlásával jár. Az inzulinrezisztencia kezelése arra irányul, hogy az összhang visszaálljon. Ha pedig egy idő után újra harmónia lesz, akkor megnyílik az út az egészség felé.

Ebben segíthet a klienseknek az Egészségkapu Gyógycentrum, ahol a vércsoport gyorsteszt, ahogy a neve is mutatja, szintén nagyon hamar megvan. Bármilyen okból is legyen erre szüksége a páciensnek, a szakemberek gyorsan és fájdalommentesen elvégzik ezt. A vércsoport gyorsteszt segítségével roppant hamar kiderül, hogy milyen az illető személy vércsoportja.

A teszt után pedig haza is viheti az eredményt az ember. Hogyan is történik a vércsoport gyorsteszt? Ekkor egy Serafol ABO+D kártyát használnak az orvosok, ami képes az anti-A, anti-B és anti-D antitesteket tartalmazó reagensek kimutatására. A teszt első lépése egy rövid adminisztrációs eljárás.

Ekkor a páciens meg kell adjon néhány adatot. Ezt követően az ujjbegyből vett négy vércseppet juttat a szakember az antitestek foltjára és a kontroll helyére. A vércsoport gyorsteszt utolsó lépéseként az orvos összemossa a cseppeket a reagenssel és egy perc után leolvasható a kártyán megjelenő vércsoport.