Ha vodka, akkor csakis Absolut!

Az ukránok aranyosan vizecskének becézik, az oroszok leginkább sehogy, ám annál nagyobb hódolattal tekintetnek az alkoholos italra. Természetesen a vodka az, amiről beszélünk, ami bár küllemében valóban emlékeztet a vízre, a hasonlóság itt annyiban is marad, hiszen a szóban forgó ital erős, így könnyen megüthetik azzal a bokájukat a könnyelmű, tapasztalatlan fogyasztók.

A vodkát jellegzetes íz-világa kiemeli a társai sorából, olyan produktummá avanzsálva az italt, amit széles-e világon mindenütt ismernek és szeretnek.

Szerencsére a mai vodkák már nyomokban sem emlékeztetnek az őseikre, az orosz sztyeppék eldugott szeszfőző bódéiban gyártott kétes nedűre. A manapság kapható nívós italkülönlegességek egyet jelentenek a kézzel fogható színvonallal, így bármelyik ünnepi asztal teljes értékű főszereplői.

Az egyik legismertebb márka az Absolut vodka, ami még a legigényesebb ivókat is leveszi a lábáról. Ahhoz persze, hogy e megállapítás ne szó szerint valósuljon meg, a mértékletes fogyasztást elvét tartsuk végig szem előtt!