Ha újszülött ruha, akkor legyen pamut

A gyermek érkezése nemcsak nagy eseményt, hanem új típusú gondokat is jelent a családban. A szülők fő feladata, hogy kényelmes körülményeket teremtsenek a csecsemőnek. Különös körültekintéssel kell hozzáállni az újszülött ruha és a gyerekszoba berendezési tárgyainak kiválasztásához.

Minden anyuka ismeri a természetes szövetek előnyeit a mesterségessel szemben. Például a pamut újszülött ruha jól felszívja a nedvességet, lehetővé teszi a kicsi bőrének a megfelelő lélegzést és nem okoz allergiás bőrreakciókat. A szakértők egyetértenek abban, hogy a gyermekviseletet kizárólag természetes fonalakból szabad készíteni.

A szövetek rugalmassága miatt, az ilyen öltözetek jól nyúlnak, nem korlátozzák a baba mozgását, nincsenek vastag és durva elvarrások, ezért nem dörzsölik a csecsemő érzékeny bőrét. A 100% pamutból készült dolgok biztonságosak a gyermek egészségére nézve, valamint nagyon praktikusak is. Az organikus újszülött ruha sokáig vonzó megjelenésű marad, jól bírja a vasalást és a fehérítővel történő tisztítást is.