Gyors munka a csempefestékkel

Időigényes feladat a régi csempe eltávolítása és az új lerakása. Ezért sokan inkább a csempefesték mellett döntenek, amivel egyetlen délután alatt újjá lehet varázsolni ezt a fontos kelléket. A Dulux Simply Refresh ideális fali csempe, kerámia, márvány és porcelán festésére is. Egy sokoldalú termékről van tehát szó, ami számtalan esetben beválik. Mire képes ez pontosan?
Tény, hogy a festett falicsempe felületek ellenállnak a rövid ideig tartó vízzel való érintkezésnek. A fent említett csempefesték jó tulajdonsága, hogy az szagtalan, ellenáll a karcolásoknak és egyéb behatásoknak, illetve vizes bázisú. A Dulux Simply Refresh csempefesték közvetlenül felvihető mázas vagy nem mázas felületre egyaránt.

Arról persze gondoskodni kell, hogy a kiszemelt felület tömör, tiszta, száraz és portól mentes legyen. Csakis így garantálható a hosszú élettartam és a várt hatás. A festék vízzel való rövid távú érintkezés esetén ellenálló bevonatot hoz létre, függőleges felületeken. Aki még többet akar megtudni erről, esetleg szeretne vásárolni, érdemes szétnéznie a festekarena.hu weboldalon.