Gyerekágy leesésgátlóval, óvó támlákkal

A babaágy után szüksége van a gyermeknek egy olyan fekvőhelyre, amelyik biztonságos kuckót jelent számára, amiről nem esik le alvás közben. A gyerekágy leesésgátlóval lehet a legjobb döntés, mert ennek óvó támlái között maximális biztonságban van az apróság.

Megbízható fekhely ez alváshoz, de ugyanakkor remek játszókuckó is a gyerkőcnek egy ilyen bútordarab. Nem véletlenül kedvelt mind a szülők, mind a kicsik körében a gyerekágy leesésgátlóval ellátva. Megvásárolhatod a csemetédnek, ha felkeresed a gyerekagybolt.hu webáruházat. Többféle színben, különböző modellel gyártják ezeket az ágyakat, tehát a választék meglehetősen bőséges. A fekvőhely nemcsak az oldalakon, hanem az éleken is szivacsolt támlákkal rendelkezik, így még véletlenül sem ütheti meg magát, még akkor sem, ha éppen ugrálóvárnak használja.

Minden kisgyermekes családban jól jön a gyerekágy leesésgátlóval, hiszen a szülők legfőbb vágya, hogy állandóan biztonságban tudhassák a szemük fényét, nappal és éjjel egyaránt, amire ez tökéletesen megfelel.