Grohe csaptelep egy- és többlyukas formában

A modern otthonok fontos része a mellékhelyiség, amely nélkül az élet a 21. században már szinte elképzelhetetlen. A kereskedelmi kínálatban széles választékban megtalálhatóak az ide beépíthető szaniterek, mint amilyen a rengetegféle változatban beszerezhető Grohe csaptelep, kezdve a mosdóhoz rendelhetőtől a falba beépíthető típusig.

Ezek szerelése többféleképp történhet, akár falsík alatti, akár álló helyzetben vagy éppen mosdótálhoz csatlakozatva. A Grohe csaptelep leginkább egykaros kivitelezésben készül, egy- vagy többlyukas formában. Minden felhasználó egy kis odafigyeléssel könnyedén megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő fürdőszobai berendezést.

Legtöbbjük már könnyen tisztítható StarLight krómfelülettel és a kevesebb vízfogyasztás érdekében, EcoJoy technológia alkalmazásával kerül forgalomba. Ez utóbbi szabályozza a víznyomás erősségét és percenkénti 5 liter folyadékot enged át. A Grohe csaptelep vásárlása esetén, a gyártó 5 év garanciát vállal, valamint mellékeli a készre szerelő készletet.