Gree Amber Royal verhetetlen hűtésben és fűtésben egyaránt!

Mai rohanó világunkban még az időjárás is egyre inkább zűrzavaros, hektikusabb és kiszámíthatatlanabb, a nyarak tűzforrók, a telek jéghidegek és egyre rövidülnek az átmeneti időszakok középhőmérsékletű, kellemes időszakai. Ezen okokból kifolyólag, egyre többen térnek át a modernebb, elektromos hűtő- és fűtőrendszerek betelepítése mellett, névlegesen a légkondicionáló klímaszettekre, amelyekből a koronázatlan király a Gree Amber Royal készülék.

Az extrém hideg és meleg helyzetekben, hatalmas légterek esetén is kis áramfogyasztás mellett tudja hatékonyan orvosolni a hőmérő higanyszálának bármilyen kilengését. A Gree Amber Royal inverteres split klímaszett 45 köbméteres helyiséget is tökéletesen képes felmelegíteni, illetve lehűteni, elegáns, minimalista megjelenésével pedig bármilyen beltéri design mellett jól mutat majd az otthonunkban, ráadásul A 3 pluszos energiaosztályú, tehát a rezsi befizetésekor sem fogunk benne csalódni.

A Gree Amber Royal kifejezetten fűtésre optimalizált klímája gyakorlatilag minden modern felszereltséggel rendelkezik, ami egy klíma esetén felmerülhet.