Francia Polinézia a mézeshetek idejére

Egy igazi édenkerti szépségű szigetországban szeretnék eltölteni a mézesheteiket és kristálytiszta óceán partján, nádtetős bungalóban képzeli el ezeket a szerelmes napokat? Ebben az esetben optimális elhatározás a Francia Polinézia mellett voksolni, ami a Csendes-óceán déli részén gyönyörű szigeteket foglal magába.

Moorea, Tahiti és Bora-Bora nem véletlenül a legnépszerűbbek ezek közül. A világ egyik legkedveltebb nászutas úti célját egyedülállóvá teszi a különleges tengeri élővilága, a trópusi őserdők, hegycsúcsok, a kisebb-nagyobb vízesések. Mivel Európától elég távol van a Francia Polinézia, ezért érdemesebb hosszabb időre tervezni és ez idő alatt több szigeten eltölteni néhány napot.

Ily módon több lehetőség adódik arra, hogy felfedezzük a varázslatos szigetországot és a különleges polinéz kultúrát. Tehát, Francia Polinézia meglátogatása igazán elbűvölő élményeket nyújt, a szervezést pedig nagyon szakszerű módon végzik el a Morea Exkluzív utazási iroda munkatársai. Kérjen egyedi ajánlatot a morea-exkluziv.hu weboldalon!