Fodrász helyett paróka mindennapos használatra

A póthajak egykor nagyon divatosak voltak. Egyetlen magára valamit is adó arisztokrata vagy királyi családtag sem engedhette meg magának, hogy nélkülük járjon. A paróka mindennapos használatra akkoriban meglehetősen divatos volt és azonnal azonosította a viselője státuszát. A szőke, göndör parókákat befonták és szalagokkal, masnikkal díszítették.

Nagy-Britanniában és Ausztráliában a bírák és ügyvédek még mindig ilyen parókát viselnek. Az egész életünk egy körforgás és a divat, miközben újabb fordulatot vesz, visszatér a jól elfeledett régihez. A paróka mindennapos használatra ma is nagyon divatos, csak a színek és a modellek változtak. Korunkban, amikor az idő elképzelhetetlen tempóban szalad, gyakran választjuk az egyszerűséget és a kényelmet.

Nem mindig van időnk fodrászhoz menni, de ennek ellenére szeretnénk elegánsan kinézni. Ilyenkor egy ügyesen kiválasztott kiváló minőségű paróka mindennapos használatra segít megoldani a problémát. A szalonunkban ezek széles választékban elérhetőek, különböző színekben és formákban.