Finom és minőségi borok egy helyen

A bornak nagyon régi kultúrája van, Kínától Ausztrálián át egészen Európáig, sok nép készített különféle, magas cukortartalmú gyümölcsből. Az erjesztéssel készülő alkoholos ital ma már sokszor az étkezések nélkülözhetetlen kísérője. A minőségi borok testesek, zamatosak, különleges íz-világgal kényeztetik az ízlelőbimbókat.

A mélyvöröstől egészen a világossárgáig számos árnyalatban kapható, a legnépszerűbb alapanyaga a szőlő. De készülhet meggyből, almából is, sőt, a déli féltekén lévő kontinenseken még grapefruit bort is kóstolhat az ember. A honlapunkon megtalálható minőségi borok széles palettán mozognak, számos kritérium szerint válogathat. Egyesek díszdobozzal együtt érkeznek házhoz, így remek ajándék lehet belőle.

A minőségi borok között megtalálja a magyar borvidékek remekeit is, mint például a tokaji. A külföldiek esetében izgalmas spanyol, portugál, francia és olasz borokat is kipróbálhat. Esküvőkre és más rangos eseményekre is biztosítani tudjuk a kívánt mennyiséget. Ha még nincs beszállítója, egyeztessen velünk!