Fehérarany eljegyzési gyűrű a hideg árnyalatok kedvelőinek

Ahogy minden egyebet, az ékszereket is ízlések szerint választják ki a hordozóik. Aki nem kedveli a szokványos arany sárga színét, de egy ezüsttel azért mégsem érné be és mindenképpen nagyobb értékű darabot szeretne, annak a fehérarany eljegyzési gyűrű kiváló választás. A klasszikus arany nem mindenkinek a személyiségéhez passzol.

Viszont azt tudni kell, hogy a fehérarany eljegyzési gyűrű is lehet valamilyen drágakővel berakott. Egyik legértékesebb ilyen kő a brill, vagyis a briliáns, egészen pontosan 57 lapra csiszolt gyémánt. Egy gyémántgyűrű ragyogása semmihez sem fogható. Viselőjének elegáns, ragyogóan magabiztos megjelenést kölcsönöz. Sárga és fehér változatban ugyanolyan impozáns.

A gyémánttól lényegesen kedvezőbb árú, ám azt egészen ügyesen utánzó kő a cirkónia. A gyémánttól puhább, tehát sérülékenyebb is, viszont könnyen és gazdaságosan cserélhető. Ragyogása nem ér fel a gyémántéval, viszont remek választás lehet mindazoknak, akik kedvezőbb árú köves fehérarany eljegyzési gyűrűt keresnek, hiszen az érték úgyis a mögöttes tartalomban rejlik.